TESTIMONIALE

O locatie minunata, extrem de curat. Gradina mare frumoasa, sezlonguri, terasa, living mare la parter unde poti socializa sau citi o carte din mica biblioteca aflata la intrare. Camerele comfortabile dotate cu aer conditionat. Un raport pret calitate cum rar gasesti pe litoralul romanesc.

- Bogdan

Pensiune foarte curata, dotare foarte buna pentru a putea sa prepari mâncarea pentru cei ce doresc aceasta, te simți ca acasă ... Dar în vacanta☺

- Dan

Toate dotarile sunt de calitate. Camera spatioasa, patul extrem de confortabil. Personalul amabil la maxim. Zona de luat masa este generoasa (si interior si exterior), bucataria super utilata, practic nu exista sa ai nevoie de ceva si sa nu gasesti. Am fost foarte multumiti, am reveni oricand fara ezitare.

- Cornelia

Vila este mare, primitoare, cu bun gust, perfecta pentru un grup de prieteni.

- Amelia

Totul a fost perfect, experienta de la Vila Elina a contribuit la crearea unui concediu reusit.Vila este primitoare, bucataria este utilata complet(perfecta pentru familiile cu copii mai mici), curatenia impecabila, personalul si propietarul amabili si ospitalieri.Ne-am prelungit sederea cu o noapte.

- Elena

Camera mare, baia imensa, pensiunea în general este un loc în care te poți relaxa departe de gălăgia și forfota stațiunii, plus ca pana la prima plaja cu mașina făceam 5 minute.

 

- Marian